AJANKOHTAISTA

Rainalyhty pop up -paja
la 27.10.2018 klo 14-17

Helsinki, Vallila   

Syksyn toisessa Taideaskartelun pop up -pajassa askartelemme lyhtyjä lasipurkeista ja vanhoista rainoista. Rainat ovat filmejä, joita käytettiin kouluopetuksessa ennen diakuvia.

Harvinaislaatuinen lähtömateriaali takaa uniikin työn. Pääset valitsemaan oman rainasi, joka kiinnitetään lasipurkin ympärille ja lyhty viimeistellään. Pajassa ehdit tehdä 2-3 lyhtyä - nyt siis joululahjat työnalle.

Työskentelemme la 27.10.2018 klo 14-17 Vallilassa, osoitteessa Nilsiänkatu 10 A. Samalla pääset kurkistamaan vanhan lääketehtaan luovaan työyhteisöön. Työpajan hinta on 30 e (sis. alv) materiaalit mukaan lukien. Ilmoittautumiset ke 24.10. mennessä solesole.fi(at)gmail.com tai fb-viestillä. Mukaan mahtuu viisi.

Taideaskartelun illassa valmistamme helpolla tekniikalla kauniin ja taidokkaan esineen. Ilta on sinulle, joka osaisit ja haluaisit välillä askarrella, mutta arjessa et ehdi, tarvikkeista jotain aina puuttuu tai et vain tule aloittaneeksi. Pajassa saat aiheen, ohjauksen ja materiaalit. Materiaalit ovat etupäässä kierrätettyä, ylimääräistä tai muutoin luonnonmukaista, jotta maapallon tavaramäärä ei kasvaisi.

Työpaja on tarkoitettu aikuisille. Tavoitteena on tekemisen ilo ja rento olo, kaunis esine syntyy bonuksena. Tervetuloa!